HTML

2009.04.15. 14:19 OnSightFree

Napsütés és egyebek

Talán avval kezdeném, hogy Anna nagy bánatára erkélyünk a létező legrosszabb fekvésű, már ami a napsütötte órákat illeti. Azt hittük nem is lesz olyan évszak amikor balkonunk előlép az árnyékvilágból, de tévedtünk, és megpróbáltuk minden módszerrel ki is használni lehetőségeinket. Náddal borítottuk a vasrácsot, kiköltöztettük a növényeket, Annát nem kellett költöztetni, ő magától ment, szuper székeinkkel együtt. Minden reggel és délután van mostmár néhány napsütötte óránk odakinn. Íme:

További fontos hír, hogy megjött első fizetésem is, úgyhogy most aztán indulhat a dőzsölés!! Ja nem is, az majd fél év múlva, amikor kilábalok a hiteleimből az egész világ felé. Na de addig is lehet örülni, meg több pénzt költeni mint eddig. Már meg is vettük a C&A teljes nyári kollekcióját. (értsd: 4-5 ruhadarabot :P). Aki a számokat kedveli, 1300 eurót kaptam kézhez, ami azért ilyen "kevés" mert "a magyar gyerek aki nem beszél németül az kapjon már csak technikusi bért, de azért vegyük rá hogy németül tartson nekünk előadást a munkájáról" csak ennyit kaphat. Persze átszámolva ez is 2x annyi mint a magyar fizetésem volt, ezért tényleg nem is érzem magam rosszul, sőt de sőt... !!! :)

Előző cinikus megnyivánulásom hátteréről csak annyit, hogy megpróbáltak rávenni, tartsak prezentációt németül a munkahelyemen. (Csak én látom az ellentmondást? na mindegy)

Szóval minden szép most, fürdözünk a nap melegében, meg a rengeteg pénzünkben, amire most 4 szemünkkel figyelni kell majd, hogy kezünk közt is maradjon :). Ezen hét 4 napját itthon töltöm, mert a cég egyben adta ki a 20%-ban csökkentett munkaidőt. Ezért van is idő blogot írogatni.

Mindenkit puszilunk !

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://onsightfree.blog.hu/api/trackback/id/tr911066572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenley 2009.05.11. 11:12:30

Ha kifizetted a hiteleket, meg egyebeket, remélem tudod mire kell gyűjteni ;)

Jó az erkély (otthon én is épp muskátlikkal szerelem fel a sajátom).

OnSightFree 2009.05.11. 12:52:42

Azota mar szep piros futomuskatlit is ujitottunk, egyre jobb :)

Ami a gyüjtest illeti, eurocentenkent, de halad :)
süti beállítások módosítása