HTML

2009.05.15. 15:19 OnSightFree

Felkerekedünk - újra

Izgatottak vagyunk épp, ugyanis vasárnap kezdődő holland nyaralásunkat tervezgetjük. Evvel kapcsolatban még nem tudok sokat mondani, de mint azt várni lehetett, gyakorlatilag mindent magunkba szeretnénk szívni Hollandiából, amit csak az ország adni képes (persze ez félreérthető, nem arra gondolok amit el lehet szívni :-) ). Így aztán szóba fog jönni sok virág, sajt, szélmalmok, hullámtörő gátak a tenger mentén, nemzeti parkok homokdűnékkel, biciklizés Amszterdamban, Rotterdamban, Van Gogh és Vermeer, és ha utunkba akad, akkor még Rembrandt meg a többiek is.

Mindez belefér-e egy hétbe, meglátjuk, de az már bizonyos, hogy aktívan fogunk pihenni, kempingröl kempingre, reméljük az autó is jól szuperál majd, mind eddig is tette (kopp-kopp), és megint sok új élménnyel gazdagodunk majd.

A nyaralás másik oldala az az érdekesség, hogy sajnálunk kihagyni bizonyos dolgokat azon a héten. Und zwar, nagyon megszerettük a Salsa-t amit tanulunk, egyre jobbak vagyunk, legutóbb úgy táncoltunk végig egy teljes számot, hogy nem untam bele a végére, ami azért nem is olyan kacagtató, mint elsőre hangzik. Elvégre aki 2-3 lépést ismer, annak azt 5 percen keresztül ismételni elég unalmas. Lásd bécsi keringő például. De mivel már vagy 5-6 figurát ismerünk, és minden alkalommal kb 2 újat tanulunk, nagy reményekkel várom a következő órát. Sajnos ez most kimarad... Ott van aztán a vívás, amit Anna egyelőre jobban élvez mint én, de persze ez a türelmetlenségemből fakad. VÍvni akarok már valaki ellen, nem a levegőben hadonászni egy Florett-tel  (legkönnyebb vívótőr fajta).  De ott is rossz lesz kihagyni egy alkalmat.

Hmm, tanulság is legyen? Próbáljatok ki új dolgokat, meglepően sok örömet nyújtott az Aikido is eleinte, amíg bele nem untam a bukfencezésbe. És mindig van valami. Lehet jövő szemeszterben a "Vízalatti Rögbi"-vel ismerkedem... :)  (komolyan van ilyen)

Na de semmi gond, Hollandia minden bizonnyal kárpótol majd. Üdvözlünk (puszilunk) mindenkit !!!

(24.-e után jelentkezünk egy összefoglalóval, és "sok" fényképpel)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://onsightfree.blog.hu/api/trackback/id/tr501123418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenley 2009.05.25. 19:05:01

Na hol az összefoglaló?

Az új dolgokról csak az jutott eszembe, hogy azokkal is vigyázni kell... Én is teljesen rá vagyok kattanva, hogy új dolgokat kezdjek el, aminek általában az az eredménye, hogy a régieket hanyagolom. Így végül belekezdek ezer dologba, de egyikben se tudok kiteljesedni, mert megunom vagy elpártolok tőlük az aktuális, sokkal izgalmasabb "új dolgok" miatt...

Russell44 2009.05.25. 22:44:57

én inkább nem csinálok semmit, abból baj nem lehet
süti beállítások módosítása