HTML

2009.09.29. 17:37 OnSightFree

365 nap elteltével

Bizony, a mai napon (szept 29) van kereken 365 napja, azaz 1 esztendeje, hogy Mainzba jöttünk. Ezen alkalomból - mitagadás - pezsgőt bontottunk Annával, és koccintottunk saját magunk, és az otthoniak egészségére is, akikre mind sokat gondolunk. (Család és barátaink egyaránt)

Ezúton puszilunk mindenkit, akinek hiányzunk néhanapján !

Emeltük poharunk arra, hogy milyen szerencsésen alakult ez az egy év, milyen sok eseménnyel, kirándulással volt tarkított. Sok újat tapasztaltunk a világból, amit nem tehettünk volna meg otthon. Egy év után kijelenthetem, hogy az együttéléssel sem volt különösebb problémánk. Ragadt ránk valami a nyelvböl is, talán sikerült adoptálni a németek moráljából is egy keveset, amit szimpatikusnak tartottunk (pl. nem elütni a gyalogosokat).

Elégedettek vagyunk evvel a 12 hónappal, és ha újra dönthetnénk róla, ismét belevágnánk.

 

Mindenkit üdvözlünk és szeretünk otthon:

Anna & Gábor

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://onsightfree.blog.hu/api/trackback/id/tr881416118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása