HTML

2008.09.29. 20:02 OnSightFree

First touch

Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyunk elégedve...

Egyedül annyi a gond, hogy itt-ott lakunk, hol Jugendherberge, hol kemping, hol parkban kaja, szóval ahogy kell ( :) ), de ugy tűnik meg van végre a lakás, amibe holnap költözhetünk... Egyedül net nincs, de bútorozott, kegyetlen olcsó, és baromi jó, majd tolom fel képeket, amint lehet. Izgi ... :)

Úgy tűnik már csak munkát kell találni, és alles gut. Imént néztem és több mint 10 villanyosmérnyökös állás van csak 30kmes körzetben, úh ha mindet megpályázom, és minden héten van ennyi új, akkor 1%eséllyel is elég 3 hónap alatt lesz munka.. :))

 

Na most mg lemerül a notebook, hogy a fene megette... (Ja, áram sincs..:) ) 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://onsightfree.blog.hu/api/trackback/id/tr95687912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenley 2008.09.30. 21:23:20

Beköltözni egy olyan házba, ahol nincsen net, háát... Áram azért lesz, nem? :) Na majd toljál képeket.

Was bist du von Beruf?
(már egy hónapja járok kezdő németre, már vettük a számokat! A vicc csak az, hogy egyáltalán nem érzem, hogy ezelőtt valaha is tanultam volna németet... őőő mennyi ideig is? 7 évig?)

Ha meg villamosmérnöki állás nem jön össze akkor mehet a sövénnyírás :P

kutyamutya 2008.10.01. 11:06:10

Legyél ilyen gyerekvigyázó. Ahol vigyázni kell a gyerekre ott biztos van net...meg áram

Russell44 2008.10.05. 09:14:43

Inputot méég, mééég!

rapunzel 2008.10.05. 20:56:20

guten abend my dears:) örülök, hogy életek és virultok! tegyetek föl képeket is, hogy ne feledjük el cukipofitokat, hehe! remélem mihamarabb lesz áram...elég zűrös lehet gyertyákkal rohangálni a szobákban és tüzön sütni a vacsit:D rokkó ajánlotta egyébként ezt a nevet...látjátok, rólatok beszélünk egész pénteken:):) sok pusz!
süti beállítások módosítása