HTML

2008.10.13. 11:27 OnSightFree

Netproblémák...

Definiáljunk ma egy halmazt, melyet "(...)"-nak jelölök. Ezentúl a (...) halmaz jelenti mindazon a blogra nem illő és legtöbb esetben akár még általunk nem is ismert emberek számára sértő megjegyzések összességét, amelyet be tudnék sűríteni. (Ezen emberek közé néha  magunkat is be lehet sorolni - a szerk.)

Namármost több tényező együtteseként (...) még mindig nincs netünk otthon, ezért megosztanék veletek két két képet, hogyan is csenjük lopjuk, hogy aztán blogot irhassunk, levelezhessünk, wowozhassunk, vagy épp internetet rendelhessünk az interneten (...).

Sajnos arról nincs kép, amikor az autóban ülve parkolóból netezek, mert csak nem fogok valakit megkérni, hogy ugyan fényképezzen már le legyen szíves.... (főleg nem németül)

De hétköznap elhagyatott egyetemi tantermekben szívjuk az áramot és a wifit, hétvégén pedig... mivel zárva voltak az épületek, a bejárat mellett  :))

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://onsightfree.blog.hu/api/trackback/id/tr46711298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rapunzel 2008.10.14. 12:56:54

mindig feldobjátok a napom!:D
csak így tovább!!! a lakás tökre jó, ügyesek vagytok! annának jó kutakodást, gábornak meg hajrá a fejvadásznál...:) pusszancs
süti beállítások módosítása