HTML

2009.02.17. 16:27 OnSightFree

Sielés

Hétvégén sielni voltunk. Bizony... Remekül éreztük magunkat, de mielőtt a részletekbe merülnék, kis kitérőt kell tennem, mint ahogy mi is tettünk pénteken, Speyer illetve Heidelberg felé. Meghagynám a lehetőséget Annának, hogy ezekről később beszámoljon, én inkább feltennék egy olyan képet, amit ő sosem töltene fel. :)

Speyerben a Dóm mellett találtunk egy játszóteret, ahol váratlanul, és lélekben teljesen felkészületlenül szembe kellett néznem minden korábbi félelmemmel, nevezetesen, egy óriás pókkal. Már a szoba sarkában sem szerettem őket sose, de magam is meglepődtem bátorságomon, amikor lovagias tettként a hátára ugrottam, és tarkójába döftem bicskámat, mindezt azért, hogy kedvesem megmentsem a közeledő veszélytől. Ime a bizonyíték:

Kalandos utunkat Freiburgig folytattuk az autópályán, és szerencsénkre több ördögi teremtménnyel nem találkoztunk. Kezdődhetett hát 2 napi sielés. A szombatról nem sok szót ejtenék, felemás időnk volt, besieltük Feldberg kék és piros pályáit, néha ködben néha hóban. A lényeg számomra a vasárnap eseménye volt, amikor is Anna remek ötletére Snowboardot béreltünk síléc helyett. Mindenképp bérelt cuccal kellett aznap erőlködni, így hát remek alkalom nyílt az újításra. Vasárnap verőfényes napsütésünk volt, mínusz néhány fokkal, legideálisabb körülményeket teremtve nekünk.

Első 15 percben felállni is alig bírtunk a boarddal, de lépésről lépésre fejlődtünk, egyre kevesebbet esve. Volt egyfajta kanyar, amit egyszerűen kivitelezhetetlennek tartottunk eleinte, és mindig egy térdreesés vagy egy hátas lett belőle. De élveztük az újat, és nap végére a kék pályán biztonsággal tudtunk boardozni. (már amikor nem estünk ki a felvonóból :)) ) Én azt hiszem odáig jutottam, hogy ha egyszer felszerelést veszek, az inkább snowboard lesz....

Sajnos a sok esés miatt itt nem fényképeztünk, de a szombati sielésről azért készült néhány bizonyíték:

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://onsightfree.blog.hu/api/trackback/id/tr75948798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

korei 2009.02.18. 09:32:12

Was? Snowboard? Lehetetlen, ááá! Így múlik el a világ dicsősége...

Kenley 2009.02.25. 18:20:14

Ez a pók csodálatos! A snowboardról meg annyit, hogy ha igazi sznob lennél akkor nem snowbordoznál, mert az annyira menő, hogy minden hülyegyerek azt akarja tolni ;) Szóval én is ki fogom majd próbálni.
süti beállítások módosítása