HTML

2008.11.01. 14:59 OnSightFree

Sport

Bocsi, hogy eddig nem írtunk :)

Szóóóóval, sportolni kezdtünk... Az egyetemen kb 50 féle sportból lehetett választani, köztük "vízalatti rugby", "őrült-kajak-labdázás" (?%?) ninjutsu, nunicu, fujitsu (siemens?), kamajakamakamici, meg amit csak sport néven el lehet képzelni... 

Így hát Anna valamilyen tornát / aerobicot kezdett csinálni, én meg Aikido edzéseket látogatok. Már régen játszom a gondolattal, hogy valamilyen küzdősportot csináljak, hát itt az alkalom... Az Aikido amúgy önvédelmi sport, nagy hagyományokkal, de nagyon nem megyek bele, mert még csak 3 edzésen vagyok túl... :) Viszont a nyakam már fáj a sok eséstől, mert egész végig azt játszuk, hogy valaki megtámadja a másikat, az meg eldobja, kicsavarja a kezét, stb. Na de álljon inkább itt egy videó, hogyan is néz ki ez a dolog:

(Nem vicc, tényleg ez megy, meg sok bemelegítés, gyakorlás)

 

Ezen felül nem hagyhatjuk emlités nélkül, hogy elmentünk bohóckodni egy Tha-Chi edzésre. Kiderült, hogy Németországban sokan foglalkoznak a test-szellem ilyen szintű ápolásával, Anna szerint a vallási háttér hiánya miatt... Van benne valami. Amúgy vicces ez a Thai-Chi, az "edzésen" nem birtam röhögés nélkül, de valamelyik nap azért itthon is kipróbáltam... Végén még meg is tetszik. Ezért teszek erről is egy videót ide :))

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://onsightfree.blog.hu/api/trackback/id/tr50743927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenley 2008.11.13. 21:03:43

Én most nem értem az első videót. A támadók hagyják magukat? Vagy ekkora mester a főember? Mindenesetre nagyon jól néz ki ahogy repkednek :)
süti beállítások módosítása